Vizibilitate?

Stau de multe ori si ma intreb ce ce oamenii au prea multe asteptari de la… oameni!
Urmaream zilele trecute o discutie pe Twitter care mi-a adus aminte ca nu doar eu am experimentat asta.
Cineva acuza comunitatea online din Arad ca nu si-a adus aportul in promovarea proiectului organizat in aceasta perioada.

Spun toate astea pentru ca cei interesati sa inteleaga ca in Arad nu exista o comunitate in online. Sunt foarte putini oameni care folosesc articolele unui blog pentru comunicarea propriu zisa si cu parere de rau zic… nu te sprijina nimeni daca nu au un beneficiu, daca nu primesc anumita vizibilitate.

Am promovat Aradul cu acest blog mai mult decat mi-am propus initial si astazi dupa cativa ani in care ne-am citit in fiecare zi, imi dau seama ca oamenii in care trebuie sa ai incredere nu exista, ca fiecare isi vede de viata si de interesul lui.

Nu sunt eu cel mai intelgent/frumos/inalt si cunoscut, dar am ajuns la concluzia ca mi-am castigat anumit respect prin acest blog, ca opiniile mele au ajuns de cele mai mult ori acolo unde trebuie, ca oamenii care citesc zilnic acest blog inteleg demersurile si frustrarile mele de zi cu zi.

Am invatat cu timpul ca nu conteaza foarte mult vizibilitatea aia pe care toata lumea o cauta in online, am invatat ca doar daca nu astepti nimic drept “recompensa”… reusesti.

Revenind la subiectul principal, nu ma mira faptul ca apar astfel de discutii, ca “online-ul aradean” este indiferent la ce se intampla. Eu vad asta in fiecare zi si am avantajul ca sunt obisnuit si ca nu prea imi pasa. La urma urmei nu poti obliga pe nimeni sa-ti fie alaturi in chestii din care aparent nu au nimic de castigat. Si recunosc ca este frustrant de cele mai multe ori.