Barbatii spun mai greu te iubesc…

Nu stiu daca v-am spus pana acum ca iubesc in fiecare zi cate ceva. Dimineata, ploaia si chiar daca nu recunosc, vara.

Oare caldura asta deprimanta te face sa-ti acorzi mai mult timp? Suntem plini de altruism de cele mai multe ori si uitam ca avem nevoie de dragoste, cei din jurul nostru uita ca (si noi) avem nevoie de dragoste, de acel te iubesc care cu toate ca este doar un cuvant, avem nevoie de el de cele mai multe ori.

De fiecare data cand a plecat cineva din viata mea, am pastrat partile bune! Astazi usor spre 30 de ani pot spune ca oamenii din viata mea sunt cei mai minunati, aia ce au fost si cei de acum, fiecare cu gramul lui de atentie, fiecare iubit in felul lui.

Este frumos sa-ti cureti o portocala si sa te joci cu amintirile, sa faci pact cu aerul conditionat si sa-i juri ca pret de cateva ore este doar al tau.

Barbatii spun mai greu te iubesc, la fel cum femeile spun ca marimea nu conteaza, cu toate ca subiectele sunt diferite.

Paradoxal… barbatul ofera mai multa afectiune decat o femeie atunci cand iubeste, pentru ca nu crede in iubire decat in momentul in care o intalneste si ce pacat ca prea putini recunosc ca “futurii din stomac” chiar exista… la fel ca si iubirea.

Nu am o statistica, dar cred ca cele mai triste cantece din lume sunt interpretate de femei. Nu voi intelege niciodata ce este in mintea uneia nici daca una dintre ele o sa-mi povesteasca si cele mai ascunse note de care tine cu sfintenie, cuvant cu cuvant, pana la capat.

Sunt in contradictie cu toata lumea pentru ca eu vad iubirea diferit, iubesc diferit, de o mie de ori in o mie de feluri si in viziunea mea nu exista durere/suferinta/chin. Daca o sa iubesti vreodata la fel cum o fac eu, zambeste si aminteste-ti de mine. Abia atunci poate vei intelege ca iubirea nu provoaca suferinta, ci oamenii.

Daca-mi vei spune ca urasti pe cineva si ca iubirea este de vina, am sa rad chiar daca nu iti voi arata asta. In cazul asta nu iubire ai gasit, dar nici nu stiu sa-ti explic ce!

Oamenii din jurul meu sunt minunati, spun iar asta si o voi face de atatea ori in viata asta si sunt sigur ca de fiecare data voi avea aceasta convingere.

Daca iti zice cineva ca niciodata nu o sa gasesti pe cineva ca ea/el trebuie sa crezi si sa nu incerci sa faci comparatii. Suntem unici.