TU CUM AI AJUNS ÎN BLOGOSFERĂ ?

Citind articolul ăsta la Arhi mi-au venit mai multe în minte. Cum am ajuns eu să-mi fac blog punând întrebări în stânga și în dreapta și acum la aproape un an primesc la rândul meu întrebări din diferite părți.

Am început prin luna septembrie anul trecut direct pe un domeniu propriu (cel de față) și mi-a fost ceva mai greu. Probabil dacă apelam la blogspot sau wordpress mi-era mai ușor și mă descurcam și singur sau poate citind câteva tutoriale.

Nu știam cine e Buddha, Zoso, VisUrat sau Bobby, de fapt de Bobby auzisem chiar de la persoana care m-a ajutat, dar nu-mi venea să mă bag în seamă cu niște întrebări, stupide probabil la vremea aia.

Țin să-i mulțumesc lui Adi pentru timpul pierdut cu mine pe messenger și că mi-a ușurat munca și pentru asta rămâne “forever” în blogroll.

A trecut ceva timp de atunci, multe teme shimbate (nici una nu se potrivea), am început să interacționez cu alți bloggeri și mai departe m-am descurcat singur, începutul este mai greu. Am mai avut parte de mici ajutoare din partea altor bloggeri, deci se poate.

Ăsta este motivul pentru care răspund cu plăcere atunci când cineva are nevoie de ajutorul meu. Chiar dacă nu mă consider un profesionist, sunt lucruri simple și de bază, pe care nici eu nu le știam la început și de care un nou blogger are nevoie.

Dacă aveți timp să răspundeți și la întrebarea din titlu