Te rog! Suna-ma.

Azi am fost foarte matinal. Si chiar nu imi explic. Si tot eu m-am pus pe spalat farfurii la 8 dimineata…
Mi-am adus aminte de o chestie. Poate si voi reactionati la fel. Cand suna cineva si zice ca vine in vizita, in 5 minute, primul impuls este sa strang rahaturile din jurul meu. O gramada de haine, patul vesnic uit sa-l strang si etc.
Cateodata imi vine sa-mi bag pula si imi zic ca asta e riscul daca nu anunti din timp vizita. Am scris cuvantul ala de mai sus… nu pentru ca sunt nesimtit, pur si simplu uneori imi place sa-l folosesc in cel mai pur limbaj.

Asa… Si suna omul sa intrebe ce mai faci, dar te si antentioneaza ca a pornit spre tine. Tu apuci sa zici un „hai” cu jumatate de gura. Ciudat. Erau cunostintele tale preferate. De ce le urasti?

Din fericire azi nu a venit nimeni la mine fara sa-si anunte vizita. Consider o lipsa de respect daca cineva vine si nu anunta. Nu ca sunt eu print, singurul motiv care imi vine in cap acum este bunul simt. Vreau sa am timpul necesar sa-mi sterg praful de pe televizor, sa golesc scrumiera de „doua zile” , pur si simplu vreau ca vizita ta sa-mi provoce bucurie, nu stres. Oare sunt exagerat?