Sus ștergătoru’

Cu toți știm problema locurilor de parcare din București, dar mai mare este problema celor care iși autoînsușează locuri de parcare cu o bucată de ceva (lăzi de bere, cutii de carton, etc.).

Ridicatul ștergătoarelor este un semn din “analfabetul” șoferilor nemulțumiți că le-ai ocupat locul, loc moștenit de la bunicu, loc pe care parchează el rabla când vine de la cărat cartofi.

Băi ăștia care ridicați ștergătoarele într-o veselie, amenda pentru ocuparea unui loc plătit de altcineva este de 5000 RON, nu credeți că asta o să-l doară mai tare decât un ștergător ridicat ? Sau poate locul care pretinzi că este al tău și numai al tău, nu este unul pentru care ai un contract semnat cu primăria ?

Așa că încetați cu semnele de “parcare interzisă” cumpărate de la metro sau alte obiecte puse pe post de “rezervat”, dacă nu văd un loc trasat cu vopsea și numărul de înregistrare, nu mi-e greu să dau un șut la lada de bere care ocupă locul de parcare. Și dacă-mi ridici ștergătoarele, data viitoare tot acolo o să parchez și le ridic singur.