Sigur se poate!

Dragilor zilele trecute v-am facut un mic bilant cu evenimentele din viata mea pe durata anului ce se apropie de final. Sunt sincer multumit ca pot trage linie cu brio, ca am oferit zambete oamenilor din jurul meu si sprijinul nostru, al intregii echipe ce cu drag scriu pe acest blog.

Revin cu miloaga pentru ca am nevoie de voi. Mereu am avut si voi mai avea. Sa-mi ofere Dumnezeu sanatatea necesara de care am nevoie ca sa pot duce mai departe toate planurile si la fel voua, caci fara voi totul este imposibil.

Practic am nevoie de jucarii pentru 13 copilasi. Povestea lor este trista si lunga. Ma rezum in a va reda pe scurt cateva cuvinte… Provin din familii sarace, stau la centru cu mamele lor, majoritatea batute si chinuie de soti. Le-am promis ajutorul si alaturi de firma unde sunt angajat le vom face o vizita. Pe langa asta 200 de familii din judetul Arad vor avea sprijinul meu pentru un pachetel cu alimente.

Si nu reuseam daca nu smulgeam promisiunea unui politician ca ne ajuta, la care este drept… m-am umilit zile intregi la usa lui pentru ca nu se tinea de cuvant. Asta este o alta poveste pe care , poate cu o alta ocazie o voi depana alaturi de voi. Am incercat si la concursul Blondei in speranta ca premiul ei(din pacate nu suntem castigatorii), ne va ajuta sa oferim bucuria celor ce au cu adevarat nevoie de ea, de speranta si solidaritate la urma urmei.