SE COPIAZA LA BAC

Acest articol nu critica faptul ca se copiaza la bac, ci faptul ca elevii care copiaza se trezesc ei sa critice acest lucru.

Dupa stirile de la mai multe posturi de televiziune au inceput sa apara si articole pe bloguri despre acest lucru. Vreau sa spun ceva, la bac s-a copiat, se copiaza si se va copia mereu. Supraveghetorii sunt platiti prea putin ca sa inchida ochii la “spaga”.

Inteleg ca profesorii, ministrii etc sa critice acest lucru, dar elevii … de ce ? Cui nu-i convine sa faca o lucrare de 10(zece) ? Chiar daca ai invatat si sti materia pe derost si ai ocazia sa copiezi si sa iei 10 nu o faci ?

Asa ca lasati-va de comentarii aiurea si nu mai criticati acest lucru care va convine in timpul examenului. Probabil chiar sunt cativa (1%) care refuza categoric sa copieze.

Nu pot sa spun ca este corect ca se copiaza la bacalaureat si la alte examene, dar ca elev mi-a parut bine ca am putut copia la bac. Si inca o data pentru cei care spun ca ei nu au copiat in viata lor … si ii considera pe cei care copiaza prosti, voi sunteti cei prosti pentru ca plecati cu un dezavantaji stiind ca toata lumea copiaza.

Astept parerile si criticile voastre. Posteaza un comentariu mai jos chiar daca esti sau nu de acord cu mine.