Respiră Sănătos

Foarte multe persoane au probleme respiratorii. De la o simplă răceală și pâna la astm, etc. Oxigenul pe care îl respirăm conduce la o bună funcționare a organismului sau din contră…
Care sunt cele mai frecvente cauze ale problemelor respiratorii? Vorbim deci despre plămâni și vulnerabilitatea sistemului imunitar.

Privit printr-o metodă simplă, astmul și alergiile sunt de multe ori rezultatul unei reacții ale sistemului nostru imunitar. Factorii de mediu influențează foarte mult și pot agrava starea noastră de sănătate, mai ales acum în perioada anotimpului rece. ( o să mori dă-te ”dreac” ia-ți ceva mai gros pe tine)
Fumatul contribuie cu succes, scăzând aportul de oxigen de care plămânii noștrii au nevoie. Mediul în care lucrăm influențează și el foarte mult.

Ce soluții avem? Vezi parcul de lânga tine? Vizitează-l! Des! ( Ignoră căcații de câini din jurul tău, consideră că și ei fac parte din peisaj…) Plimbarea în natură unde aerul este curat și poaspăt este mai mult decăt necesară, iar dacă faci acest lucru, învață să folosești respirația profundă, care te va ajuta să elimini aerul poluat din plămâni.( Ignoră combinatul chimic de lângă tine, dacă 20 de ani nu ai avut nimic, te-ai obișnuit).

Lipsa unei educații în materie de sănătate este și el unul dintre motivele pentru care suferim de probleme respiratorii. Vom avea mai multă energie atunci când vom învăta sa ne prețuim, să punem în practică sfaturile pe care nu degeaba, medicii le oferă. ( Da, medicii aia ce te lasă să mori pe la ușa spitalelor, aia ce-ti taie cocoșelul in bucăți, egale sau nu… depinde de starea psihică a medicului sau pasiunea lui pentru artă)
Respiră sănătos și natural! ( Oricum o să mori)