Pruncii acestia imi manca’ zilele!

Dupa cum ziceam zilele trecute, aveam intentia de al tine pe Rex la noi. Dupa cateva zile mi-am dat seama ca este foarte greu sa ti un caine urias in apartament. Se pune problema spatiului pentru el si in acelasi timp depinde cat de vioi este cainele. Ei bine credeam ca Rex este un cutu linistit. M-am inselat. Este la fel de nebun ca Maia si in asociere cu ea, cei doi devin un fel de “Denis pericol public”.

Au ros amandoi tot ce au gasit prin bucatarie, bureti de vase (chiuveta nu este foarte inalta… un salt si…), prosoape de bucatarie, au atacat cizmele unei colege care a plecat in papuci de casa de la noi.

Azi este ultima zi cu Maia. Rex va merge la mama dupa cum era planificat initial. Slava domnului, doua hectare de gradina iarna si o curte spatioasa vara cred ca este suficient pentru un caine fara pretentii.

Noaptea trecuta mi-au mancat zilele! Nu prea aveau chef de somn si au incins o joaca de zile mari. S-au oprit doar cand am urlat de am trezit tot cartierul. Nu s-au linistit, asa ca i-am invitat frumos in alta camera unde s-au linistit!

In pozele de mai jos erau morti de somn! Pai na, toata ziua zbenguiala…