“N-avem, revino peste 2 luni”

Stau multe ore în fața calculatorului, fie internet, filme sau alte lucruri, îmi înțepenește fundul pe scaun și indiferent ce poziție iau, îmi amorțesc picioarele. Scaunul care îl am acum e cretin rău și am tot zis să-l înlocuiesc.

Zilele astea am căutat pe net și am “alergat” pe zeci de site-uri să găsesc un scaut potrivit, neapărat vroiam și cu suport pentru picioare. Într-un final am găsit scaunul perfect, în care ași sta toată ziua … merge chiar și de un somn mic. Problema e cu magazinele de la noi, ori am eu ghinion și aleg mereu produsele care nu sunt pe stoc, ori site-urile alea sunt actualizate din an în paște (a 2-a variantă e mai credibilă). Chiar e atât de greu să “trântești” un text mic acolo cu “PRODUS INDISPONIBIL” ? Ca să mă scutească pe mine de așteptarea unui răspuns idiot în care sunt anunțat, nu numai că nu e pe stoc ci dacă vreu să aștept 2 luni până e disponibil !

Am primit deja acest răspuns de la două magazine și îl aștept pe al 3-lea … crede cineva că o să fie diferit ? Eu nu-mi fac speranțe și deja caut în continuare.

UPDATE: A venit răspunsul și de la al 3-lea magazin, exact cum mă așteptam, plus greșeli de scriere.

Buna Adrian,
Ce pare rau, modelul nu mai este pe stoc doar dupa data de 15 Aprilie.

Multumesc,
Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *