“N-avem, revino peste 2 luni”

Stau multe ore în fața calculatorului, fie internet, filme sau alte lucruri, îmi înțepenește fundul pe scaun și indiferent ce poziție iau, îmi amorțesc picioarele. Scaunul care îl am acum e cretin rău și am tot zis să-l înlocuiesc.

Zilele astea am căutat pe net și am “alergat” pe zeci de site-uri să găsesc un scaut potrivit, neapărat vroiam și cu suport pentru picioare. Într-un final am găsit scaunul perfect, în care ași sta toată ziua … merge chiar și de un somn mic. Problema e cu magazinele de la noi, ori am eu ghinion și aleg mereu produsele care nu sunt pe stoc, ori site-urile alea sunt actualizate din an în paște (a 2-a variantă e mai credibilă). Chiar e atât de greu să “trântești” un text mic acolo cu “PRODUS INDISPONIBIL” ? Ca să mă scutească pe mine de așteptarea unui răspuns idiot în care sunt anunțat, nu numai că nu e pe stoc ci dacă vreu să aștept 2 luni până e disponibil !

Am primit deja acest răspuns de la două magazine și îl aștept pe al 3-lea … crede cineva că o să fie diferit ? Eu nu-mi fac speranțe și deja caut în continuare.

UPDATE: A venit răspunsul și de la al 3-lea magazin, exact cum mă așteptam, plus greșeli de scriere.

Buna Adrian,
Ce pare rau, modelul nu mai este pe stoc doar dupa data de 15 Aprilie.

Multumesc,
Dan