Mobila din bucatarie

Am o bucatarie foarte mica, pot zice ca aici imi petrec cel mai mult timp, nu mananc ca si porcul, dar fumez mult, lucrez pe masa din bucatarie, este mai practic asa cand nu ai spatiu foarte mare. Mobila de bucatarie sincer, imi place din pal. Cat mai simpla, cat mai utila.

Aici nu pot zice ca am o mobila de bucatarie, spatiul este mic asa ca am „adaptat” putin. Imi place culoarea alba. Visez ca bucataria mea sa contina foarte mult alb. Am incercat in trecut sa-mi fac mobila la comanda dar am renuntat pentru ca deocamdata zic ca este ok, dar doua persoane intr-un spatiu mic… nu prea se inteleg ele.

Scuze, 3 bucati suntem, uitasem de Paquita. In restul casei este mobila veche, nu ca a uitat fostul proprietar sa o arunce, ci pentru ca Remus este colectionar de mobila si periodic ma trezesc cu cate-o „bomba” in casa. Imi plac lucrurile simple, daca se poate doar un sifonier unde sa-mi pun hainele, o noptiera, o masuta, un pat si multe flori… ar fi perfect.

Dar asa e cand esti minor. Abia astept majoratul. 🙂 Acvaruiul l-am mutat in baie, pe masina de spalat. Este prea mare nu mai aveam unde sa-l pun. Cand nu am ce face, imi place sa mut mobila prin casa. E semn de nebunie? Sunt curios ce mobila de bucatarie preferati, am un fix al meu.