Matinale

Buna dimineata. Greu este cu insomnia asta. Tocmai am terminat munca si mi-am zis ca o tigare si o cafea sunt binevenite. Ene este mult mai bine. Vom apela la niste picaturi!

Le-am facut o poza la astia doi. Imi sunt tare dragi amandoi. Maya isi cere scuze pentru nuditate!
Cand iti dai seama ca iubesti mult pe cei de langa tine? Atunci cand vezi ca acestia sufera. Imi amintesc cum cautam disperat pe gugle’ orice informatie despre sudura, am rezistat eroic toate injuraturile cand tot schimbam pansamentele cu cartof de pe ochi… Este genul de persoana care daca o trezesti din somn face urat. Eu fac mult mai urat decat el.

M-am gandit pe ce se bazeaza relatia noastra si mi-am dat seama ca dincolo de prietenie, este sentimentul ala pe care il ai in momentul in care te simti responsabil fata de persoana cu care faci share vietii si faptul ca atunci cand sufera, suferi si tu…

Am trecut cu brio peste toate cacaturile vietii, peste discriminare, peste oameni inchisi la minte, peste diferite probleme si sunt fericit ca am langa mine persoana care imi aduce zambetul pe buze, care incearca necontenit sa-mi ofere atata bunatate! Sunt genul de om pragmatic, urasc romantismul si urasc chestiile romantice. Dar paradoxal acestea imi aduc liniste.

Am o familie atat de frumoasa si sunt tare mandru! Cateii, pasarile, pestii, chinchila… toti ocupa un loc in sufletul nostru. Favorita mea e Maya. Sunt putin egoist, dar imi umple sufletul de bucurie. Niciodata nu credeam ca pot acorda atata afectiune unui catel.