Mama prietenului meu

Acum cativa ani am cunoscut o tipa care mi-a marcat oarecum viata din ultimii ani. Nu stiu daca eram indragostit, dar ma gandeam la ea cu o pofta nebuna de… viata!
Poate ca totul era o poveste banala daca ea nu era mama unui bun prieten, pe care-l vad frecvent si pe care-l stiu aproape din copilarie.

Dupa o perioada tipa, caruia o sa-i zic Gina, m-a socat cu o declaratie.

“Te-am visat zilele trecute Dane. Si altfel decat trebuia sa visez. Poate zici ca sunt nebuna, dar in visul asta te-am dorit mult si acum ca sunt treaza inca te doresc.”

Sincer sa fiu si eu o priveam mai mult ca pe o femeie, si nu ca pe mama prietenului meu, si m-am gandit foarte mult daca vreau sa fac pasul urmator.

Gina nu este o femeie foarte frumoasa. Da, poate sa-mi fie mama, dar asta-i farmecul. O relatie interzisa… O perioada m-am gandit ca perversitatea mea o ia razna si dupa ce mi-am macinat nervii m-am hotarat sa-i spun ca si eu o plac, insa daca afla fiul ei o sa iasa circ, etc.

Ca un facut Gina dispare din viata mea. Probabil a cantarit bine lucrurile si a dat inapoi. Foarte mult timp nu a dat nici un semn de viata si acum este in Arad, mi-a trimis un sms: “Sunt aici!”.

Eram pe strada cand am citit sms-ul. Instinctiv am intors capul. Credeam ca este langa mine…