Lumea spune ca…

Lumea spune ca îmi plac mult câinii și viciile, ca sunt un urât nesuferit și în același timp iubit. Și tot lumea… zice că am langă mine exact persoanele de care am nevoie. Tu câte scări ai urcat?

Ne citim de cativa ani buni. Uneori zi de zi. Apoi mici pauze. Cat ai apucat sa ma cunosti si cat nu? Am impartasit cu voi cele mai dragi/grele momente si a fost bine. M-am bucurat numarand milioane de litere stranse cu ajutorul comentariilor voastre si realizez abia acum ca fiecare cititor fidel este deja un membru al familei, virtual de data asta. Am invatat de la voi sa fiu mai bun si oarecum realist. Si viata asta este cruda exact in momentele in care ai nevoie de bine, de stari pe care nu le poti exprima in cuvinte, dar le traiesti, le ascunzi si te minti ca vor trece.

Au fost ani frumosi, am legat prietenii peste tot, ne-a fost bine. Nu plec nicaieri acum, am dorit doar sa va multumesc. Voua!

Nu mai pot ascunde asta, insa la un moment dat se va afla. Astept niste analize care pana acum nu au fost in favoarea mea. Dar le astept. Le voi reface si voi spera la fel cum am facut pana acum. In tacere. Pana la urma cancerul se invinge (si) cu speranta nu?

Am invatat ca persoanele din jurul meu merita toate atentia mea. Persoanele care indiferent de actiuni, raman fidele si asteapta. Am invatat ca daca accepti defectele unei persoane atunci poti spune ca o placi cu adevarat. Si nu e nimic mai frumos decat oameni care te iubesc. Care iti arata asta cu fiecare ocazie ivita si nu prin cuvinte sau fapt. Este o chimie pe care trebuie sa o simti. Altfel nu o sa-ti dai seama niciodata.

Viata imi ofera o rezerva constanta de miracole amestecate cu jumatati de masura. Oricat de mult caut sau gasesc, niciodata nu este intreg si lipsurile astea sunt epuizante, dar inca accept.

Sunt puternic influentat de cei din jurul meu. Imi plac oamenii, imi plac oamenii buni, calzi. Imparatia mea e mare. Si loc destul!

Sunt implicat in foarte multe activitati tocmai pentru faptul ca iubesc viata asta nenorocita, ca imi plac oamenii mai mult decat orice, ca indiferent de obstacole am invatat ca trebuie sa tin capul sus!

Nu considera niciodata problemele tale drept cele mai grave. Imagineaza-ti ca undeva, cineva sufera cu adevarat mai mult decat tine. Invata de la toti oamenii care au trecut cu brio peste probleme si nu uita ca NIMIC nu este mai important pe lumea asta decat… TU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *