Ho ho ho

Hm… Da! Se apropie si sarbatorile acestui an, destul de repede zic. Peste cateva ore trecem in luna decembrie si asteptam prima ninsoare.

Nu stiu daca aiurez, dar luna cadourilor (in cazul nostru – decembrie) imi provoaca sila intr-o oarecare masura. Brusc imi dau seama ca trebuie sa fiu politicos cu o gramada de persoane, sa-mi folosesc ranjetul in exces si sa ascult “declaratiile” false din jurul meu. De ce false? Pentru ca in final suntem niste egoisti si niste falsi. Pana si Maia incepe sa-si arate parsivitatea. Devine o dulceata de catea cand vine vorba de hrana sau plimbare.

Apoi trebuie sa imi storc creierii cu diferite cadouri pentru cei dragi. Familia este mereu complicata si niciodata nu am reusit sa fac un cadou pe masura asteptarilor. Asta poate ca sunt atat de pragmatic uneori.
M-am considerat intodeauna un sensibil. Pe dracu! Nimic nu ma misca si daca se intampla asta, este in momentele in care nu este nimeni in jurul meu.

Imi dau seama ca sunt un nesuferit, trecand prin diferite ipostaze. De exemplu cand sunt eu bolnav, Ene este in stare sa-si petreaca nopti intregi langa mine veghand… Cand este el bolnav, ii dau o pastila si il invit la medic in ziua urmatoare. De aici trag concluzia ca suntem atat de diferiti… oamenii!

Abia astept sa treaca sarbatorile astea. Voi? Va bucurati de ele? Va place sa faceti cadouri? Ne cititm de atata timp si imi dau seama ca stim atat de putin unii de altii…