Gata. Am inceput!

Dragilor azi am filmat prima emisiune (intreaga) din viata mea! A fost o zi ingrozitor de grea si in acelasi timp frumoasa!

Mi-am inceput cariera in televiziune, o noua televiziune ce se va lansa luna asta (local si national prin firmele de cablu) si sper ca totul o sa iasa asa cum ne propunem.

Am avut emotii foarte mari si sper ca le-am ascuns bine. La urma urmei este un pas important pentru mine si imi demonstreaza ca visele se transforma in realitate doar daca ai incredere in tine, daca accepti faptul ca mereu inveti lucruri noi si mai ales cand accepti sfaturile celor din jurul tau!

-“Aradul” este o emisiune de divertisment, se adreseaza publicului tanar si in esenta aradenilor. (Adica… nu doar aradenilor… Emisiunile se vor transmite si pe internet si prin preluarile firmelor de cablu tv din tara)

Emisiunea isi doreste sa aduca “pe sticla” tineri din diverse medii culturale cu diverse preocupari.

Imi propun astfel sa fim vizionati de oameni cu preocupari si gusturi deosebite pe care ii uneste muzica, arta si cultura in general.

Voi avea in fiecare editie teme diverse de la stil de viata, muzica, un calendar cu evenimentele culturale din Arad si foarte multe surprize!- Va las in compania primelor poze, de la prima mea emisune! ( Desigur ca o sa va spun si cum puteti urmari emisiunea! Toate la timpul lor!)