Dream House

Am ales Dream House din intamplare, o prietena a zis ca pare interesant si merita sa-l vedem. Imi cunosc gusturile in materie de filme, daca sunt prea multe pistoale sau Dumnezeu mai stie ce cascadorii, riscul de a ma sictiri in momentul vizionarii este 100%

Dream House se incadreza in categoria filmelor la care ai nevoie de multa atentie la detalii si implicit trebuie sa-l privesti cu atentie. Prima jumatate a filmului mi-a parut atat de “seaca” incat m-am apucat sa desfac ambalajul sticlei de suc si sa-mi fac o armata de avioane din hartie. Este greu sa-mi satisfaci poftele in materie de film si jur ca intodeauna am incercat sa-mi schimb atitudinea. Ei bine filmul asta mi-a placut mult. Atat de mult incat am zis ca musai’ va povestesc si voua putin despre el!

Filmul este un thriller care a beneficiat de un scenariu original si daca nu reuseste sa te sperie prea tare, macar te captiveaza la un moment dat.

Rachel Weisz, Naomi Watts (o femeie superba din punctul meu de vedere) si Daniel Craig interpreteaza personajele principale si scenariul este asa de bine gandit incat nu te lasa sa-ti dai seama ce se va intampla la final.

Pe scurt este provestea lui Will Atenton, un om respectabil , o sotie suberba si devreme acasa si doua fete minunate. Problemele apar in momentul in care acestia achizioneaza o casa departe de agitatia urbana, o casa la care visau de mult. Totul se va schimba atat de dramatic, real si imaginar in acelasi timp.

Dozele de actiune au fost atat de bine sincronizate incat la final mi-am dat seama ca este unul din filmele pe care nu regret ca le-am vazut.
Evit sa va spun povestea exacta, merita sa mergi la un cinema si sa-l vezi. Sau sa astepti pana cand acesta va aparea pe micul ecran.

Acum sa nu intelegi gresit! Nu exceleaza daca comparam cu alte productii, dar mi-a placut mult si nu uita sa-i acorzi multa atentie daca il vei viziona!