Dilelme matinale cu fum de tigare

Suntem doi fumatori in casa. Eu am ajuns la 2 pachete pe zi + unul jumatatea… aproape 30 ron risipim in fiecare zi pe blestematele astea de tigari. Si zic blestemate in sensul bun. Am incercat de o mie de ori sa le las, cu o mie de motive, dar fara nici un succes. Am ajuns la concluzia ca nu vreau! Vointa am, dar pur si simplu nu vreau.

Am o gramada de persoane apropiate care dupa ce s-au lasat de fumat, au devenit acrii si ciufuti. Oare asa se intampla dupa ce te lasi de fumat?

“Bilant: N-am fumat vreo 17 mii de tigari. Si m-am descurcat destul de usor… parca nu mi-au lipsit nici gesturile, nici fumul… si cred c-au fost mai putin de 20 de momente, in tot anul, in care mi-as fi dorit sa-mi aprind o tigara. De obicei in cluburile pline de fum. Sau in momente de tristete imbalsamata in cit de putin alcool. Noroc ca nu prea beau. Ca nu pot, nu ca ma abtin sau ca nu-mi doresc :(.

M-am ingrasat, pentru cine e interesat sa afle. Nu stiu cit m-am ingrasat pentru ca n-am cintar si nici nu cred in utilitatea lui pe lume. Nu cred ca ma incadrez la femei durdulii deocamdata, dar dupa ce vreme de 20 de ani am trecut drept anorexica, acum sint partial mindra de noile proportii. mi se pare ca, in sfirsit, prezenta mea conteaza.” zice frumos Irina.

Tare mi-ar place sa am aceiasi parere dupa ce voi lasa tigarile astea, desigur, daca se va intampla asta!

Era sa uit. Urasc fazele cu “femeia insarcinata” intr-un local. Adica stimata doamna vine intr-un bar, dar roaga vecinii de scaun sa nu fumeze pentru ca este insaricinata. Pai fugi madam in parc, probabil acolo este aerul mai curat. Ce naiba faci intr-un bar?

Eu voi fuma in continuare si nici nu mai incerc sa le las!