Curierul îți strică reputația

După cum știm toți, piața online a crescut foarte mult în ultimul timp în România și de ceva timp și eu folosesc foarte mult serviciile magazinelor online, implicit cel al firmelor de curierat (pentru că poșta română este sub orice critică).

Știu că firmele de curierat nu au nici o legătură cu firma/magazinul de la care cumperi un produs, dar când curierul îți face probleme ai tendința să dai vina pe cei cărora le-ai dat banii, adică magazinul online.

De-a lungul timpului mi-au fost livrate diverse obiecte de foarte multe firme de curierat din țară și vreau să zic că toate au avut câte o problemă. Cea mai întâlnită este cea de a întârzia cu zilele, care ne enervează pe toți. O altă problemă enervantă este că de cele mai multe ori cei care-ți bat la usă nu au nici un ban la ei și dacă nu ai bani ficși este o mare problemă.

În cazul în care magazinul de la care am cumpărat plătește transportul (care întârzie), să zicem că pot să trec cu vederea, dar atunci când eu plătesc o sumă extra pentru a primi comanda mai repede și ea ajunge ca și când a venit prin poșta română este o mare problemă și refuz să deschid ușa. Chiar dacă pun probleme magazinului de la care am cumpărat, data viitoare când primiți plângeri legate de firma de curierat, renunțați la ei și căutați alții … sau chiar livrați-l personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *