Cumparam sau …

Ei bine uite ca am revenit si profit de o mica “pauza publicitara” la serviciu si scriu cateva randuri. A fost o saptamana foarte agitata si din fericire a trecut repede.

Mor de cald! Abia imi misc oasele si fac crize de nervi cand sunt nevoit sa merg prin oras exact in momentele in care “ultravioletele” astea sunt la putere maxima.

Acum patru zile mi-am pus un borcan cu castraveti “la soare” si in seara asta am gustat minunatiile! Mi-am adus aminte ca vine toamna si pregatim borcanele pentru muraturi. In anii trecuti am facut share cu voi la cateva retete, sper ca voi face si in 2023 acest lucru.

Cineva imi zicea ca este mai comod sa-ti cumperi din magazin un “borcan cu ceva” atunci cand ai nevoie, decat sa faci ceva pentru camara ta. Intr-un fel are dreptate, dar niciodata nu se pot compara cele cumparate cu cele facute acasa, de tine, de mama, de bunica sau vecini. Fani infocati al muraturilor consider asta o traditie si spre fericirea mea, ne-am facut intodeauna timp pregatit cele necesare unei ierni acre.