Cum să vă deblocați telefonul mobil

Deblocarea telefonului durează câteva minute și vă permite să alegeți cea mai bună ofertă pentru SIM de pe piață. Iată cum să vă deblocați telefonul.

De ce să vă obosiți să vă deblocați telefonul mobil?
Vă va permite să alegeți o ofertă numai pentru SIM de la orice furnizor, nu doar de la cel care v-a vândut telefonul în primul rând.

Acest lucru ar putea face ca factura de telefon sa fie mult mai ieftină sau poate însemna că puteți primi mai multe date, apeluri sau mesaje text la același preț pe care îl plătiți acum.

De ce vei avea nevoie pentru deblocare?
Verificați-vă numărul IMEI introducând *#06# în aplicația pentru telefon. Va apărea apoi un pop-up și va afișa numărul IMEI gata pentru utilizare.

Cum să-ți deblochezi telefonul
Dacă descoperiți că telefonul dvs. are nevoie de deblocare, aveți două opțiuni:

1. Utilizați un serviciu de deblocare online
2. Contactați furnizorul dvs. de telefonie

Dacă doriți să vă deblocați telefonul imediat, puteți utiliza un serviciu online de deblocare a telefonului precum smartunlock.me. Acesta se poate folosit gratis pentru orice telefon.

Veți primi un cod unic de deblocare cu instrucțiuni despre cum să îl introduceți în telefon pentru a vă debloca dispozitivul.

Taxa pentru deblocarea telefonului prin alte servicii va varia în funcție de telefon, așa că verificați costul complet înainte de a continua.