Calatoresti in doua zile?

Suntem ocupati mai tot timpul si rar avem ocazia unui concediu in adevaratul sens al cuvantului!
Practic fiecare dintre noi isi doreste sa calatoreasca cat mai mult. Pe mine insa partea cu calatoriile ma enerveaza deja!

Calatoriile mele de ceva vreme incoace tin de job, asa ca in afara de serviciu nu raman cu nu stiu ce amintiri placute de pe urma calatoriilor.Aproape saptamanal sunt intr-un alt loc si mereu nu am timp sa vizitez un oras pentru ca am timp foarte putin la dispozitie si sunt pe fuga.

Dragilor, despre calatorit as’ putea discuta zile intregi. Ador calatoriile, la fel cum si voi banuiesc.
Mi-am propus sa vorbim putin despre cum sa ne facem bagajele mai “usoare”. Imagineaza-ti ca poti reduce greutatea valizei/rucsacului tau la jumatate si ce usor iti este fara atata “trambalau” dupa tine.
Nu este foarte greu sa pui in practica asta. ..

In prima faza, trebuie sa avem geanta/rucsac . Daca nu ai asa ceva, consideram ca toate lucrurile tale se vor depozitate intr-o valiza mare. Aici avem riscul ca nu intodeauna sa gasim ceea ce cautam. Documente, obiecte marunte dar uzuale, etc. Apoi ne gandim si la ce haine luam cu noi.

Pornim de la hainele pe care le vom imbraca in momentul plecarii de acasa, cat si la cele pe care le vom folosi, dupa caz, la diferite evenimete. Lana, stim cu totii ca este voluminoasa, pe cand bumbacul ocupa foarte putin spatiu, dar si ofera avantajul de a putea lua mai multe piese cu noi.

Obiectele de toaleta si sanitare, trebuiesc sa fie cat mai minimalizate. Daca avem posibilitatea sa folosim testere este perfect, acestea sunt de dimensiuni mici, deci ocupa putin spatiu. De exemplu nu are rost sa-mi iau o pasta de dinti de 150g, pentru ca voi folosi din ea doar 2 zile sa zicem…