Barbatii

Despre noi, barbatii, se pot zice multe… si chiar se zic. Calcam de mai multe ori stramb, ne implicam in mai multe relatii deodata si principala grija este aceea de a nu fi prinsi.

Nu cred ca dorim mai multe relatii in acelasi timp, ci poate nevoia de aventura. Daca lucrezi intr-un domeniu in care esti mai mult timp plecat de acasa, sansele de a fi “prins” scad… Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, atunci tendinta de a “insela” se diminueaza.

Cand nu esti sigur de o relatie, de sentimentele tale, atunci poate dorinta de stabilitate, de a avea stabilitate te face sa cunosti si alte persoane. De multe ori spunem ca femeile sunt de vina, dar si femeile supun ca este vina noastra. Important este ca femeia respectiva va avea un gust amar cat priveste o relatie si va fi mult timp sceptica asupra ta, îi va trebui mult timp pana sa aibe, iarasi, incredere in tine.

Exista foarte multe mituri in ceea ce priveste o relatie. Relatia perfecta consider ca nu exista. Sexul este extrem de important intr-o relatie, ajuta la consolidarea ei. Daca totul decurge bine in pat, poti remedia din problemele din jurul tau. Dar daca in pat nu este ok, atunci totul iti pare imposibil.

Nimeni nu este perfect. Daca incercam sa acceptam minusurile partenerului de viata, de vreme ce am pornit pe un drum impreuna, totul va parea mai usor. Este nevoie de foarte mult curaj pentru a te implica intr-o relatie. Sinceritatea este cheia unui bun inceput, altfel, te trezesti in timp ca persoana de langa tine este total diferita de ce-ti doreai tu sau esti total diferit de ce-si dorea ea.