Alimente ce intensifica senzatia de foame

Exista cateva alimente care nu fac decat sa intensifice senzatia de foame, de aceea ar fi o idee buna sa renuntati la ele atunci cand doriti sa scapati de kilogramele in plus. Specialistii recomanda sa nu sarim peste nici o masa, ei fiind de parere ca este bine sa alegeti mereu niste alimente care sa va satisfaca din punct de vedere al satietatii.

Cerealele cu lapte, desi reprezinta un aliment foarte comun, ele ajung sa se absoarba rapid, iar intr-o perioada scurta de timp va veti confrunta din nou cu senzatia de foame. Pe langa cereale ar mai trebui sa consumati si alte aliemnte precum un avocado, un ou sau chiar un sandwich. O alta idee buna este sa evitati produsele de patiserie. Zaharul din sange, atunci cand incepe sa scada, va transmite creierului semnal ca este necesara furnizarea de noi surse de energie organismului.

Fluctuatiile de zahar si insulina sunt si ele foarte afectate, iar de aici pana la instalarea diabetului zaharat nu mai este decat un pas. Nu ar trebui sa beti sucuri naturale pe stomacul gol pentru ca energia introdusa in organism se va dispersa foarte rapid, iar nivelul zaharului, respectiv senzatia de foame, va fi prezenta.