Alegerea cadoului ideal

Începe perioada în care 4 femei importante din viața mea își serbează ziua de nastere. Încep dilemele… aia ce vrea, ce își dorește, etc. Mi-am notat cinci puncte importante în alegerea unui cadou.

1. Gandeşte-te înainte de a alege. Cadoul trebuie să reprezinte într-o oarecare masură personalitatea persoanei căreia doreşti să-i faci o surpriză.

2. Nu cumpara niciodată un cadou în grabă. Rişti ca alegerea ta să nu fie apreciată şi nu îţi doreşti acest lucru.

3. In ultima vreme sunt apreciate cadourile mai simple, obişnuite, mai utile; daca-i oferi o frumoasă fotografie cu tine, inramată frumos rişti ca aceasta sa ramană într-un sertar; dacă vrei ceva simbolic, o simpla felicitare în care îţi asterni cele mai frumoase gânduri este mai indicată.

4. Evită obiectele de artă dacă nu cunoşti gusturile persoanei sau dacă consideri că nu are nevoie de aşa ceva.

5. Evita să cumperi obiecte care într-un fel poate ofensa o persoană. De exemplu o carte de bucate oferită cuiva supraponderal poate ofensa, la fel şi una cu reţete de slăbit. Dacă esti barbat şi doreşti să oferi persoanei de langă tine o atenţie, evită imitaţiile!

O femeie apreciază calitatea! O geantă în tendinţe poate avea impactul dorit sau poate un accesoriu vestimentar, însa aici este necesar să observi stilul vestimentar al persoanei de langă tine şi eventual să te consultţi înainte de a alege cu cineva în masură să-ţi ofere aceste sfaturi.

Eşarfa poate fi un cadou pentru femeia de toate vârstele. Găsim o varietate de modele, culori şi materiale. Aruncă-ţi un ochi în dulapul ei şi reţine stilul vestimentar.
Uneori o ciocolată oferită cu dragoste, ambalată cu gust poate înlocui cel mai preţios colier de pe pământ.
Sau poate nu…